Kategorier
Ymse informasjon

Kjøpe brukte pensumbøker?

Mange bøker å velge mellom! Flickr - nSeika

Det finnes mange steder på nett hvor man kan få kjøpt brukte pensumbøker. Ved et lite søk på temaet kommer det opp rundt 14000 sider. Hvor skal man strarte?

Noen sider jeg har kikket litt rundt på er disse: www.pugg.no , www.ibok.no  og denne på finn.no

 Pugg.no har et litt dårlig førsteintrykk, siden er rotete og det er en del reklame på sidene. Ved hjelp av noen røde siffer på siden kan man få et intrykk av i hvilken stand boka er. Ved noen få enkle trykk kan man få sendt en mail til selgeren av boka, og forhåpentligvis avtale et kjøp.  Det er vanskelig å sortere bøkene etter sted og pris, man er avhengig av et godt søkeord eller ISBN/ISSN nummer.

iBok.no sine sider gir et mye bedre første intrykk. Siden Kjøp deler inn pensumbøkene i ulike kategorier. Det gir et oversiktlig helhetsintrykk. På hver annonse er det tatt med en veiledenede ny-pris på nett. Noe som gjør at man kan se hvor mye man faktisk sparer! På denne siden er det også mulig å gi et intrykk av i hva slags stand boka er. Det er sortert i ulike kategorier, ikke i siffer.

Finn.no sine sider med brukte pensumbøker er en del av finn sine sider, og første intrykket er derfor kjent for de fleste. Det er ikke så mye nytt å sette seg inn i her. Bøkene kan lett sorteres etter geografisk sted eller pris. Det er ikke noe system som beskriver i hva slags stand boka er, man er avhengig av at selger opplyser om det i teksten.

Hva syntes dere om sidene? Og skal dere kjøpe brukte bøker på nett? Noen som har noen erfaringer å dele?  Finnes det andre sider som er gode?

Ett svar til “Kjøpe brukte pensumbøker?”

Legg igjen en kommentar