Kategorier
Ymse informasjon

Spaghetti med en vri

 

Spaghetti
CC BY: Sikachu!

Spaghetti er en rett som har sitt opphav i Italia. Den kan kombineres med en rekke ulike tilbehør eller nytes for seg selv. Som mye annen italiensk mat er spaghetti blitt populær i Norge, og da spesielt Spaghetti Bolognese, altså spaghetti med kjøttsaus.

Denne spaghettiretten er alltid en slager, blant både store og små. De fleste setter pris på kombinasjonen av den lange og myke spaghettiene med den saftige kjøttsausen.

Skulle du imidlertid befinne deg i det eksperimentelle hjørnet og er ute etter å prøve noe nytt, er her et alternativ: Taco-Spaghetti. Noen vil kanskje rynke på nesen av tanken på å kombinere en tradisjonell italiensk rett med en mexicansk klassiker, men det er som man sier «The best of both worlds».

Fremgangsmåten for denne retten er eksepsjonelt enkel, spesielt hvis du har tidligere efaring med å lage taco og å koke spaghetti. Du trenger:

-Spaghetti

-Kjøttdeig

-Tacokrydder

-Ønskelige taco-ingredienser

 

Fremgangsmåte:

Kok opp vann til spaghetti. Stek kjøttdeig på middels temperatur, følg så instruksene som står på tacokrydderet. Når spaghettivannet koker tilfører du ønsket mengde spaghetti. La så spaghettien koke i ca 10 minutter.

Når spaghettien er ferdigkokt heller du den over i et dørslag. Legg den så på et middagsfat. Som med bolognese legger du så kjøttdeigen over spaghettien. Heretter er det opp til deg å avgjøre hvilke ingredienser du vil ta på. Tradisjonelt tilbehør kan være rømme, agurk, paprika, mais og salat. Bland alt godt sammen og nyt, din Taco-Spaghetti er nå klar for spising.

Legg igjen en kommentar